Vox Humana


Versuri Instant în Parcuri
V.I.P. revine din 20 iulie!

Începând cu ziua de vineri, Andrei L respectiv Hard Knock (Smoked Rhymez), asistaţi de DJ Clawzee B, vă aşteaptă de la orele 19:00 în parcul Petőfi Sándor din Oradea la întâlniri bazate pe diverse activităţi legate de cultura Hiphop.

Membrii fondatori îşi propun să strângă mulţimea în fiecare seară de vineri pentru sesiuni de „versuri instant“, rostite peste instrumentale din discografia internaţională şi naţională a muzicii hip-hop. Acţiunea în sine reprezintă alternativa pe care ei o propun şi promovează în rândul tinerilor care vor să-şi petreacă începutul de week-end în alt mod, unul mai plăcut...


Forum

Arhiva emisiuni recente

Citat aleator

Căutare

Căutare rapidă în conţinutul saitului după o cheie dată

V.I.P.

În fiecare vineri seara, cu începere de la orele 19:00, Andrei L, Hard Knock (Smoked Rhymez) şi Clawzee vă aşteaptă în parcul Petöfi Sándor din Oradea la întâlniri bazate pe diverse activităţi legate de cultura Hiphop (V.I.P. - versuri în parcuri). Dintre aceste activităţi amintim sesiunile de versuri instant pe diverse instrumentale mai mult sau mai puţin cunoscute, iar doritorii îşi vor putea etala (şi ei) calităţile de potenţiali MC.

„Să revenim la şcoala veche!“

Publicitate


Webmaster

Revista 4Elemente

Portalul Hiphop Kulture